Adrese oficiale Club

CFRO a trimis o adresă către MADR privind termenul care vizează suplimentarea bugetului alocat submăsurii 17.1 privind primele de asigurare

Clubul Fermierilor Români a înaintat către Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu și către Directorul AM PNDR, Dana Rebega o adresă privind solicitarea unui răspuns cât mai curând posibil privind termenul care să vizeze suplimentarea bugetului alocat submăsurii 17.1 privind primele de asigurare  a culturilor, a animalelor și a plantelor.


În contextul în care fermierii români care au fost declarați eligibili în urma evaluării cererilor de finanțare aferente acestei măsuri, din cauza epuizării bugetului alocat n-au intrat în posesia fondurilor atât de necesare pentru redresarea afacerilor agricole pe care le gestionează. Această situație a generat o stare de disperare în rândul fermierilor, care se bazează pe aceste fonduri pentru a-și continua activitatea și a-și proteja investițiile.


Această informație referitoare la momentul în care vor fi disponibile aceste fonduri este esențială pentru fermieri deoarece le permite să-și planifice în mod corespunzător activitățile și să evite eventualele pierderi financiare majore. Totodată, înțelegem că gestionarea fondurilor și redistribuirea bugetelor necesită timp și coordonare, însă orice informație referitoare la acest subiect ar fi de mare ajutor pentru toți cei implicați.