Știri asigurări

Asigurați-vă afacerea prin Brokerul Clubului Fermierilor Români

Asigurați-vă afacerea prin Brokerul Clubului Fermierilor Români


În contextul schimbărilor climatice și a pagubelor pe care le pot provoca fenomenele extreme, asigurările agricole sunt extrem de importante pentru gestionarea riscurilor, pentru a proteja investiția în lucrările agricole (inputuri, tehnologie, utilaje etc.) și, în caz de daune, pentru acoperirea pagubelor.

Împotriva riscurilor majore din agricultură asigurăm culturi, animale, utilaje și alte bunuri din fermă.


Solicitați o ofertă personalizată de asigurare pe e-mail la [email protected]. Vă stăm la dispoziție pentru cereri de ofertă și orice fel de informații legate de asigurările din domeniul agricol sau toate tipurile de asigurări, ofertele companiilor de asigurări, noile prevederi din ghidul AFIR pentru Submăsura 17.1 care sunt în avantajul fermierilor.

Servicii și produse variate.

Oferim servicii de consultanță și negociem un portofoliu diversificat de produse de asigurare la cele mai bune cotații, de la asigurători de top: Groupama, Agra Asigurări, Allianz-Țiriac, Omniasig.

Costuri de asigurare. 

Obținem tarife și condiții preferențiale pentru dumneavoastră. Asigurăm suport în analiza ofertelor obținute și asistență în încheierea polițelor de asigurare conform condițiilor alese și agreate de dumneavoastră.

Condiții de asigurare. 

Avem putere de negociere crescută cu companiile de asigurări. Lucrăm cu aceste companii la îmbunătățirea condițiilor polițelor de asigurare și la pregătirea unor noi produse pentru asigurările agricole.

Asistență daună.

Oferim consultanță și asistență în caz de daună, pentru recuperarea rapidă a banilor. Vă transmitem informații cu privire la procedurile și documentele necesare deschiderii dosarului de daună. Monitorizăm dosarele de daună până la finalizarea și plata despăgubirii în termenul specificat în contract.

Cereri de finanțare AFIR.

Oferim consiliere gratuită în depunerea cererilor de finanțare la AFIR pentru Subvenționarea primelor de asigurare (Submăsura1).


Vă sprijinim pentru a cunoaște instrumentele de gestionare a riscurilor și a vă crește încrederea în sistemul de despăgubire. Cu ajutorul nostru, puteți face propria analiză a riscurilor și veți putea decide mai informat cu privire la asigurarea culturilor și bunurilor, contribuind la dezvoltarea responsabilă a comunității agricole.


Vă mulțumim pentru încrederea cu care ne onorați, pentru colaborarea și comunicarea avute de-a lungul anilor. Avem încredere că am contribuit și contribuim la creșterea și consolidarea afacerilor dumneavoastră, la creșterea nivelului de anticipare și predictibilitate în realizarea planurilor de afaceri.