Director Comunicare&PR CFRO

Director Comunicare&PR

OANA IFTIME

Oana Iftime este directorul de comunicare&PR al Clubul Fermierilor Români din noiembrie 2018 și coordonează activitatea de marketing & comunicare pentru Clubul Fermierilor Români Broker de Asigurare din mai 2020.

Este un profesionist de marketing, cu o experiență complexă de peste 17 ani în industrii competitive precum agribusiness, farma, instalații pentru construcții, electrocasnice (în afaceri de tip B2B și B2C): marketing management, comunicare și PR, promovare (publicitate), branding și rebranding, CSR, management de produs, politici de preț, plasare de produs, planificare și cercetare de piață, segmentare și targetare, parteneriate, programe de fidelizare clienți.

Oana are o experiență de peste 15 ani în resurse umane, în procese de transformare organizațională, programe de formare și instruire, managementul performanței, managementul prin obiective, recrutare și selecție și comunicare internă. A coordonat și dezvoltat programe de pregătire pentru tinerii fermieri și pentru angajații companiilor în care a lucrat.

De-a lungul carierei, Oana a beneficiat de cursuri de antreprenoriat, management și leadership, marketing, programare neurolingvistică susținute de companii renumite de training din România: Exec-Edu, Ascendis, Human Invest, MMM Consulting, Seeds4Success, Business Intelligence Alliance. A absolvit Facultatea de Informatică Managerială în cadrul Universității Româno-Americane din București.

În companiile în care a lucrat, a participat activ la implementarea conceptelor moderne de calitate și eficiență în managementul afacerilor precum Kaizen, Total Productive Maintenance (TPM) și ISO9001.

Oana este certificată în administrarea afacerilor, managementul resurselor umane și ca formator (trainer).