Adrese oficiale Club

Adresă Club - Legea privind exploataţiile de creştere a porcinelor

Clubul Fermierilor Români a transmis pe 24 februarie 2023 o scrisoare Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a Camerei Deputaților, în care solicită implicarea în demersurile legate de construirea unei platforme eficiente de dialog, în vederea susținerii procesului de consolidare a performanței în agricultura românească.

Clubul a subliniat importanța asocierii eforturilor comune între actorii publici și mediul asociativ pentru a consolida un sector agroalimentar rezilient și pentru a identifica cele mai bune soluții care să asigure creșterea sustenabilă a competitivității sectorului.

Clubul Fermierilor Români a menționat că își concentrează eforturile pentru a adresa problemele fermierilor care întreprind activități în sectorul suinelor și a solicitat diseminarea stadiului proiectului de Lege privind exploatațiile de creștere a porcinelor și combaterea pestei porcine africane în România. De asemenea, Clubul și-a exprimat disponibilitatea pentru a oferi expertize cu scopul dezvoltării sectorului agricol și consolidării performanțelor economice.


Scrisoarea adresată Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților este disponibilă la butonul de mai jos: