Coach, Consultant Senior & Trainer

Alexandra CULICOVSCHI

Alexandra face parte din echipa Human Invest din 2019, in rolul de Senior Consulting Associate. Este coach, consultant si facilitator programe de training. Are o experienta de peste 14 ani in domeniul dezvoltarii organizationale, specializandu-se in desenarea programelor de leadership astfel incat sa fie bine articulate, coerente, valoroase atat pentru organizatie, cat si pentru angajati.

Ea si-a dezvoltat expertiza in domeniul dezvoltarii organizationale lucrand in tot acest timp ca manager si specialist in patru industrii diferite (telecom, FMCG, productie industriala, transport si logistica) si invatand cum sa fie utila unor parteneri de lucru din culturi foarte diferite (americana, austriaca, franceza, britanica).

Alexandra a absolvit Facultatea de Stiinte Politice la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, avand si un master in Politici publice la aceeasi universitate. Are o formare in Coaching in cadrul scolii MindLearners, o diploma de licenta in Pishologie si de curand a absolvit un program de formare in psihoterapie analitica.

Parte din filozofia ei personala, Alexandra crede ca oamenii sunt creativi, ca incearca lucruri noi si ca isi asuma responsabilitatea atunci cand li se ofera spatiile corespunzatoare. Considera ca regulile si procedurile sunt importante, dar bunul simt, deschiderea si grija sunt principiile directoare.

Alexandra este certificata si utilizeaza diverse metodologii internationale de la Ken Blanchard in munca ei: Self Leadership, SLII, First Time Manager, Legendary Service si Conversational Capacity. Faciliteaza aceste programe atat in sala de curs, cat si in mediul de invatare virtual.



Despre HUMAN INVEST

1999: Human Invest a fost fondata in 1999 de catre Viorel Panaite si Richard Reese, iar printre primii clienti majori de la inceputul anilor 2000 au fost Connex (acum Vodafone, in continuare client), ITC Networks (acum Luxoft, in continuare client), PricewaterhouseCoopers (PwC). Programele care caracterizau compania in anii de inceput erau cele de time management, self-leadership si teambuilding out-door.

2004: Human Invest se afiliaza companiei globale Ken Blanchard Companies si aduce in Romania programul original Situational Leadership II (SLII), unul din cele mai utilizate programe globale de leadership, program care a contribuit la cresterea standardelor de calitate in serviciile de facilitare si coaching de la noi din tara. Peste 10.000 de participanti din Romania au beneficiat de aceasta metoda din 2004 pana in prezent.

In urmatorii ani, Human Invest semneaza parteneriate cu Wiley / The Leadership ChallengeWiley / Everything DiSCHuman Synergistics, si implementeaza proiecte strategice de dezvoltare si aliniere organizationala pentru unele din cele mai mari companii din Romania, alaturi de companii internationale precum Quest Leadership si Metasysteme Coaching. Brand-ul companiei a inceput sa fie asociat tot mai mult cu tema “leadership la toate nivelele”.

Prezent: Human Invest lucreaza in Romania cu o comunitate de peste 30 de facilitatori, traineri, coach si consultanti romani, la care se adauga colaboratori din retelele internationale. “Leadership is everyone’s business” este filozofia de baza pe care compania o propune constant clientilor sai, fie ca programele se adreseaza managerilor, fie specialistilor fara pozitie manageriala.

humaninvest.ro