Consultant, trainer

Andreea GHEORGHIȚĂ

Andreea s-a alaturat Human Invest in 2019, pe rolul de Consulting Associate. Experienta sa de business provine din anii in care a lucrat in industrii diverse: productie, comert, servicii si ospitalitate, in companii multinationale si in antreprenoriat, conducand in special procesele comerciale si de customer service ale organizatiilor.


Andreea are o diploma de licenta in Economia Comertului, Turismului si Serviciilor si o diploma de master in Managementul si Marketingul Turismului.

Andreea a facut prima formare in coaching in cadrul scolii One2Coach si este din 2018 coach acreditat ACC (Associate Certified Coach) de catre ICF (International Coach Federation). Continua in prezent invatarea si formarea in coaching cu programul de Coaching Transformational din cadrul Coach Masters Academy (Singapore), pentru a permite o abordare mai sustenabila a schimbarii.

Incepand cu anul 2019 se implica in calitate de voluntar in board-ul de membri al organizatiei, ca Events Director, iar de la inceputul lui 2020 ca Director de Membership si Acreditari.

Si-a dezvoltat competentele de coaching in cadrul sesiunilor individuale care au a inclus teme precum cresterea performantei intr-un mod sustenabil, schimbare profesionala, tranzitii in posturi de conducere, gestionarea mai buna a relatiilor profesionale, provocari specifice leader-ilor tineri sau celor care se afla pentru prima data intr-un post de manager.

Cand lucreaza cu grupuri si cu echipe, Andreea genereaza energie pozitiva, conduce programe de invatare cu o structura bine definita si personalizeaza procesul de facilitare prin conversatii specifice domeniului de lucru al participantilor.

Andreea este certificata si utilizeaza diverse metodologii internationale de la Ken Blanchard in munca ei: Self Leadership, Coaching Essentials, First Time Manager si Legendary Service. Faciliteaza aceste programe atat in sala de curs, cat si in mediul de invatare virtual.