Consultant

Bogdan CIUBOTARU

Bogdan Ciubotaru s-a alăturat echipei Ascendis în 2016.

Este consultant și trainer și are o experiență de peste 18 ani în companii multinaționale din industrii diferite precum Telecom, IT/Software și Online Market Research, dintre care peste 12 ani în diverse roluri de middle și top management, precum și în antreprenoriat, în calitate de co-fondator pentru o serie de start-ups în IT/Software, Media și Business consulting.

De-a lungul carierei, Bogdan a condus în calitate de CEO mai multe companii regionale și multinaționale din IT/Software și Online Market Research, cu cifre de afaceri de la 1 la peste 50 de milioane de Euro și 800 de angajați, a coordonat echipe diverse și proiecte complexe, de anvergură globală.

Este atras de modalități de dezvoltare cu impact direct în obiectivele de business, crede în puterea inovației și a creativității, considerând diversitatea de perspective un instrument transformațional.

Bogdan a absolvit Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț și Marketing și programul EMBA al ASEBUSS București în cooperare cu Kennesaw State University, Atlanta, USA.

Înfiinţată în 1997, ASCENDIS este cea mai mare companie de training şi consultanţă în domeniul dezvoltării organizaţionale din Romȃnia şi Republica Moldova.

O echipă de 70 de consultanţi şi facilitatori, un portofoliu de 150 de produse şi servicii, experienţa cȃstigată în cele 7500 de zile de training precum şi în cele 1000 de evenimente corporate livrate în ultimii trei ani sunt elementele care i-au deterrminat pe cei peste 300 de clienţi să considere ASCENDIS un partener pe termen lung.

www.ascendis.ro/