Senior Trainer, Speaker, Mentor, Consultant & Managing Partner

Cătălin CHIRILESCU

Cătălin livrează cu succes întreaga arie de programe de soft-skills & leadership, lucrând cu peste 50 de companii multinaționale și antreprenoriale, unde a contribuit activ în creșterea și evoluția spre excelență a resursei umane. Este expert în livrarea de programe de învățare experiențială, cu un puternic caracter dinamic, interactiv și de impact, având o experiență de peste 10 ani in livrarea de traininguri și training design.

Cătălin este specializat în instrumente precum SDI – Strengths Deployment Inventory, DISC Model, NLP, Știința Microexpresiilor, L.A.B. Profile, Process Communication Model, Analiza Tranzactionala etc., iar trainingurile sale sunt presărate cu exemple și exerciții din arii pe care le-a învățat și experimentat de-a lungul anilor. Mai multe informații despre el poți afla aici.



Compania Attitude Training construiește experiențe reale de învățare și susține dezvoltarea abilităților practice de soft skills și leadership, prin programe de training adaptate, experiențiale și de impact, axate pe nevoile reale ale participanților.

Lucreaza impreuna cu organizațiile și participanții în drumul spre performanță și rezultate, livrând programe de training care inspiră, motivează și construiesc abilități într-un mod dinamic și interactiv.

http://attitudetraining.ro/