Consultant Comerț cu Cereale

Cezar GHEORGHE

Cezar Gheorghe este un profesionist senior și expert analist cu o experiență de aproape 20 de ani pe piața de cereale. A ocupat anterior funcții de Head of Trading, Director General, Director Comercial, Manager de Vânzări și Achiziții în companii private. Deține o experiență vastă în construirea, transformarea și conducerea companiilor, împreună cu istoricul dovedit al creșterii rezultatelor și transformării situațiilor dificile în oportunități.

Cu o largă arie de expertiză de la comerț cu cereale și semințe oleaginoase, la dezvoltarea bugetului, negocieri contractuale, reorganizare corporativă, gestionarea operațiunilor și a profiturilor sau formularea si execuția strategiei, crearea unor modele de business și sisteme de management al riscului, Cezar deține cunoștințe solide de business, pe care le-a pus în practică de-a lungul carierei sale.

Absolvent al facultății de Relații Internaționale și Studii Europene, și-a continuat formarea profesională prin participarea la training-uri, conferințe și centre de testare atât în Europa, cât și în Statele Unite.

Cezar este certificat GAFTA din anul 2004 în următoarele domenii: reguli contractuale, contracte și rezolvarea disputelor contractuale (Trade Policy, Contracts and Dispute Resolution).