Membru Consiliu

Jabbar KANANI

Jabbar Kanani este fondatorul Grupului Agricover, președintele CA al Agricover Holding și președintele CA al Agricover IFN.

Grupul Agricover a sprijinit lansarea și dezvoltarea asociației Clubul Fermierilor Români pentru Agricultură Performantă, în cadrul strategiei de responsabilitate socială. Jabbar Kanani este membru fondator în Consiliul Director al Clubului.

Jabbar Kanani s-a implicat direct în elaborarea conceptului pentru programul de pregătire ”Tineri Lideri pentru Agricultură”și sprijină dezvoltarea programului și a comunității tinerilor fermieri în jurul Clubului Fermierilor Români, pentru o reprezentare profesionistă a fermierilor în dialogul cu autoritățile naționale și europene. Programul pregătește tinerii fermieri pentru a asigura succesiunea și continuarea afacerilor de familie în agricultură, asumarea rolului de lideri în propriile afaceri și implicarea în mod responsabil în comunitățile din care fac parte. Viziunea domnului Kanani este de a pregăti 1.000 de tineri în programul ”Tineri Lideri pentru Agricultură” până în 2027, pentru ca acești tineri să declanșeze schimbarea în agricultură, ridicarea nivelului de performanță, competitivitate și profitabilitate pentru fermele din România.

Jabbar Kanani este absolvent al Universității de Medicină „Carol Davila” din București.