Avocat, Partner BONDOC&ASOCIAȚII

Cosmin STĂVARU

Cosmin Stăvaru este Partner în cadrul Bondoc și Asociații SCA. Are peste 15 ani experiență în tranzacții complexe în domeniul dreptului imobiliar și dreptului corporativ/ fuziuni și achiziții, precum și în domeniul energiei.

Cosmin deține o experiență vastă în proiecte de investiții, inclusiv numeroase proiecte de drept imobiliar sau cu o componentă semnificativă de drept imobiliar/agricol și diverse alte sectoare economice, fiind un avocat cu o specializare pluridisciplinară.

Cosmin asistă frecvent societăți active pe plan internațional, în legătură cu aspecte de drept imobiliar relevante pentru afacerile acestora din România, și a fost implicat în numeroase tranzacții de vânzare de imobile și proiecte de construcție variate.


Recunoaștere profesională

Cosmin este considerat creativ și constructiv, (Legal 500, 2013), focusat pe clienți, având o cunoaștere detaliată și abilitatea de a răspunde rapid (Chambers & Partners, 2013), foarte bun inclusiv în lucru de echipă (Legal 500, 2017), dar și punctual și înțelegător (Legal 500, 2017).

Cosmin poate fi contactat la adresa de e-mail: [email protected].