Avocat, Managing Associate BONDOC&ASOCIAȚII

Daniela GLADUNEA

Daniela Gladunea este Managing Associate în cadrul Bondoc și Asociații SCA, având peste 11 ani de experiență profesională în arii de practică diverse, în principal dreptul muncii, dar și drept societar și comercial, fuziuni și achiziții precum și litigii, în special în litigii de dreptul muncii.

Înainte de a se alătura echipei Bondoc si Asociatii, Daniela a colaborat cu una dintre firmele de top de avocatură din București, aflată în asociere cu o companie Big 4 din Romania, unde a și condus echipa juridică internă.

Daniela a fost implicată în concedieri individuale și colective de ordinul sutelor de salariați, a oferit asistență în negocieri colective dar și în cercetări disciplinare complexe. De asemenea a asistat un număr impresionant de societăți românești, dar și străine privind o gamă largă de aspecte, începând de la înființare și modificări statutare, până la negociere de contracte și proiecte de Due Diligence, regulamente interne, proceduri, accidente de muncă, etc.

De asemenea, Daniela a susținut numeroase prezentări pe teme de dreptul muncii atât la evenimente juridice și de business, dar și în cadrul unor seminare dedicate departamentelor de resurse umane.


Recunoaștere profesională

Daniela se bucură de aprecierea publicației independente Legal 500, anul acesta fiind recomandată în aria de practică de dreptul muncii, fiind considerată o persoană plină de energie, adaptabilă și pe care te poți baza (Legal 500, 2020).

Daniela poate fi contactată la adresa de mail: [email protected].