Trainer Dezvoltare Abilități de Leadership și Specialist Curriculum

Elena PÂSLARU-HUBATI

Elena crede în capacitatea oamenilor de a evolua şi de a-şi descoperi calea. Se implică în educație, în cultivarea comportamentelor sănătoase și cele de leadership. Are convingerea că viața are un sens şi că este ceva mai mult decât vedem cu ochiul liber.

Experimentează și practică diferite metode de reflecţie şi introspecţie, precum meditaţia, scriitura şi observaţia pentru a studia şi înţelege comportamentul şi emoţiile oamenilor (ale ei, în primul rând). Aduc bucurie în viaţa ei, dansul contemporan, oamenii frumoși, familia ei şi călătoriile în locuri puțin umblate de oameni.

Are experiență de peste 14 ani în comunicare și marketing în roluri de specialist și antreprenor în medii private, ONG sau pe diferite proiecte instituționale, lucrând cu o multitudine de oameni și tipologii comportamentale. În echipa Leaders este omul cu introspecția și susține cursuri pe subiectele leadership, viziune, comunicare şi orientare în carieră. Este trainer autorizat CNFPA, consilier vocațional autorizat ANC și utilizator licenţiat al instrumentului psihometric Jackson Vocational Interest Survey (JVIS), absolvent al masterului de Psihodiagnoză, Psihoterapie Experiențială și dezvoltare personală (PEU) din cadrul Universității București.