Coach, Psiholog, Senior Trainer & Consultant

Florin GLINȚĂ

Florin Glință are o experiență de peste 15 ani ca psiholog organizațional, atât din postura de component al echipelor de Resurse Umane din diverse companii (ultima, și cea mai consistentă, de aproape 6 ani în Telekom România), cât și de pe poziția de consultant extern pentru recrutare de talente, diagnoză și dezvoltare organizațională.

Din 2012 a început să livreze programe de training pentru a avea o experiență completă în sfera învățării. Licențiat în Psihosociologie, Florin Glință este absolvent al Masterului de Comunicare Managerială și Resurse Umane din SNSPA.

A realizat și publicat cercetări empirice în domeniul organizațional pe teme precum încrederea în cadrul echipelor, stilurile de leadership, stres ocupațional și burnout, inteligență și aptitudini cognitive etc.

Este acreditat ANC (CNFPA) ca trainer/formator (din 2012), iar în 2019 a absolvit Școala de coaching transformațional Mindlearners, un program acreditat Internațional Coach Federation.

SFERA BUSINESS

Training. Mentoring. Coaching. Dezvoltare profesională.

Companie de training și consultanță axată pe oferirea de soluții practice, de impact, în vânzări și management, care combină experiența relevantă în business a consultanților cu conceptele academice și instrumente de măsurare, în cel mai interactiv mod cu putință.

12.000+ participanți la training-uri | 1.200+ zile de training și consultanță

170+ clienți din 8 industrii | 50+ programe de training diferite

www.sferabusiness.ro