Director Executiv

Director executiv

Georgiana Rusu este Director Executiv al Clubul Fermierilor Români Broker de Asigurare (fost Agricover Broker de Asigurare), unde activează din 2013 și unde a deținut, pe rând, funcția de Director Regional (2013-2014) și Director Executiv (2014-prezent).

Georgiana are o experiență cumulată în piața asigurărilor de peste 20 ani.

Georgiana Rusu coordonează activitățile CFRO Broker de Asigurare, a proiectelor și campaniilor lansate pentru realizarea obiectivelor companiei, care vizează managementul riscului în ferme pentru creșterea competitivității și profitabilității afacerilor din agricultura românească. Responsabilitățile sale în cadrul CFRO Broker de Asigurare includ dezvoltarea strategică a companiei și parteneriate în piața specifică.

Experiența extinsă în managementul companiei, managementul echipelor și vânzări, precum și cursurile de formare urmate (management, leadership, formator, tehnici de negociere, tehnici de vânzare etc.) se reflectă în realizările și performanțele profesionale. În cadrul Brokerului, a dezvoltat parteneriate solide cu companiile de asigurare, lansarea unor produse de asigurare specifice în piața agricolă.

Georgiana Rusu are o experiență anterioară solidă în domeniul asigurărilor, ocupând de-a lungul timpului poziții-cheie de management și vânzări în companii precum Groupama Asigurări, BT Asigurări sau Allianz-Țiriac.

Georgiana este licențiată a Facultății de Matematică a Universității din București în 1996 și la începutul carierei a fost profesor de matematică și informatică.


https://cfro.ro/cfro-broker-asigurare