CEO, Senior Consultant, Mentor, Coach

Gheorghe ANDRIEȘ

Gheorghe Andrieș a intrat în lumea organizațiilor care învață pe cea mai firească dintre căi: învățând pentru a-și putea face mai bine meseria.

În 1994, când acumulase deja o experiență practică în management ca inginer electronist și șef al unei echipe, Gheorghe Andrieș a intrat în contact cu teorii și instrumente noi pentru practicienii români prin programele-pionier în epocă ale Open University Business School.

Ca licențiat Open University Business School (UK), a devenit trainer pentru management competitiv, management performant, management al resurselor umane, stategie de business.

Își completează experiența practică de manager prin competențe de coach (Alain Cardon, MCC), practician NLP, trainer certificat pentru metodele 360 Solutions și Morgen Buying Facilitation (Morgen Facilitations Inc.).

În 2009, Gigi intră în antreprenoriat, fondând – alături de un grup de traineri și consultanți cu care împărtășește valori și experiențe comune – Evolutiv Consultants Network, o companie pe care o conduce ca director general.

Cele peste 15.000 de ore petrecute în fața unor manageri de toate nivelurile din întreaga țară înseamnă pentru Gigi bucuria de a fi contribuit la transformarea și maturizarea unor organizații, la performanțe în business care s-au tradus, pentru cei alături de care a lucrat, în satisfacții profesionale, dezvoltare personală, prosperitate. I-au întărit convingerea că oamenii vor să învețe, să-și testeze limitele, să joace în echipe câștigătoare – și că menirea lui este să le fie alături.

Și l-au mai învățat, în același timp, că timpul petrecut alături de soție și de cei doi copii, acasă sau în vacanțe, sunt un inepuizabil rezervor de energie, echilibru și motivație în viața profesională.


EVOLUTIV Consultants Network


EVOLUTIV Consultants Network este o companie românească de Learning&Development care servește și contribuie cu excelență, de mai bine de 10 ani, în industria dezvoltării oamenilor din organizații. Nucleul echipei Evolutiv este format din specialiști cu o experiență de peste 20 de ani în piața de business din România, fost tutori și coordonatori de programe în cadrul MBA of Open University Business School, UK - primul program de MBA apărut pe piața din România după 1990.

Misiunea companiei este să dezvolte, potențeze și să faciliteze inițiativele de Learning&Development ale clienților săi. Cu alte cuvinte, de a dezvolta oamenii din organizații.


https://evolutivconsultants.ro/

http://www.simularibusiness.ro/