Trainer LEADERS

Ilie GAGEATU

Trainer cu o experiență de 15 ani în domeniu, peste 300 de sesiuni de training și mai bine de 2000 de studenți antrenați la cursuri de management, leadership, managementul performanței și strategie.

Trainer la companiile Codecs, Supply Chain Management și Ursus Breweries cu 8 ani de experiență în management la Ursus Breweries.

A avut o experință consistentă în calitate de Modern Trade la Ursus Breweries, SABMiller și a mai condus echipe în domenii precum supply chain, vânzări, customer service, route to market, dezvoltare. 

În prezent, Ilie deține funcția de Head of Sales în cadrul Mars.

Ilie a absolvit Ashridge Business School, program de leadership pentru manageri seniori.



Fundația LEADERS este o organizație care formează și susține oamenii cu valori și principii să devină liderii responsabili care fac România puternică la toate nivelurile. Iar misiunea LEADERS este să declanșeze potențialul tinerilor și să formeze lideri vizionari, responsabili și curajoși, prinprograme de leadership practice, croite pe fiecare nivel de dezvoltare.

Programele LEADERS se desfășoară la nivel național, sunt adresate tinerilor cu vârste între 14 și 35 de ani și abordează cele trei teme principale care constituite modelul de leadership al organizației: menire, colaborare și gândire sistemică.

Totodată, LEADERS oferă constant sprijin organizațiilor de a crește următorul val de lideri prin intermediul unor programe adaptate de leadership, sesiuni experiențiale și inspiraționale.

leaders.ro