Informări piață cereale

Opiniile fermierilor despre broker

În luna iunie am lansat către dvs. invitația de a contracta împreună volume de cereale și oleaginoase situate între 5 – 20.000 tone/produs, destinate pieței interne de procesare și celei de export.

Conform intențiilor exprimate de fermieri, am centralizat peste 100.000 tone pentru cele 5 culturi (rapiță, grâu panificație, porumb recoltă, floarea soarelui și floarea soarelui HIO) și am contractat deja peste 40.000 tone în condiții foarte avantajoase pentru fermieri.

Scopul nostru este să obținem în numele fermierilor condiții contractuale cât mai bune, calitate și preț. În funcție de volum și disponibilitate, putem accesa spațiu de depozitare și dezvolta structura de servicii pentru deținătorii de facilități.

Iată ce spun fermierii care au accesat serviciul de consultanță pentru comerțul cu cereale:


NICUȘOR ȘERBAN

AGROSERV MĂRIUȚA, jud. IALOMIȚA

 

Mă bucur că prin intermediul Clubului Fermierilor Români oferim servicii de consultanță pentru comerțul cu cereale fermierilor interesați, asigurate de Cezar Gheorghe, pe care îl cunosc de multă vreme și îl apreciez pentru că este un om foarte bine pregătit profesional, analizează foarte bine opțiunile și informează în mod corect fermierii. Dacă primește cereri concrete din timp, le gestionează astfel încât lucrurile să se întâmple efectiv și conform obiectivelor stabilite cu fermierii.


Am accesat serviciile de trade și pot să spun că la rapiță am obținut exact ce mi-am dorit. Am apelat la serviciile de consultanță oferite de Cezar Gheorghe prin intermediul Clubului, care au contat decisiv în estimarea țintelor de atins. Tranzacțiile sunt securizate prin modelele contractuale ale Clubului Fermierilor Români, care urmărește și protejează interesele fermierilor.

Recomand serviciile de consultanță oferite de Clubul Fermierilor Români și recunosc că sunt printre primii care le-au accesat. Voi continua colaborarea și în următoarele campanii pentru a beneficia de cele mai bune condiții pentru afacerea mea.


NICOLAIE APOPI

AGRO BADEN BANAT, jud. TIMIȘ

 

Am decis să contractez serviciul de consultanță pentru comerțul cu cereale lansat de Clubul Fermierilor Români, având în vedere anul plin de provocări cu care ne confruntăm și a condițiilor fluctuante din piața cerealelor privind prețurile și condițiile de livrare, influențate de mai mulți factori la nivel național și, mai ales, internațional.

Cezar Gheorghe, specialistul Clubului, a urmărit bursa de la Chicago și a obținut prețuri mai bune pentru cantitatea de soia pe care voiam s-o valorific, pentru că a negociat și fixat prețul cu cumpărătorul când trendul a dat semne că și-a atins potențialul maxim.


În plus, a negociat condiții de calitate diferite față de piața autohtonă. Sunt informații complexe pe care Cezar le monitorizează continuu și le analizează, pe care le poate valorifica în avantajul nostru, al fermierilor. Voi continua să lucrez și în următoarele campanii cu Cezar Gheorghe prin intermediul Clubului Fermierilor Români și recomand cu încredere să apelați la serviciile specializate de consultanță și brokeraj de cereale asigurate de Club.

MIRCEA BĂLUȚĂ

COOPERATIVA ARGEȘ BIO SUD, jud. ARGEȘ

 

Apreciez inițiativa Clubului de a lansa servicii de consultanță pentru comerțul cu cereale, ținând cont de nevoile pe care le au fermierii, mai ales în perioadele de contractare. Îl cunosc pe Cezar Gheorghe de la finele anului 2016 și mă bucur să-l regăsesc în postura de consultant pentru Clubul Fermierilor Români. 

Cezar lucrează transparent, oferă informații și detalii concret, corect și în timp util, fapt care nouă, la cooperativă, ne-a adus beneficii de ordin financiar. Urmărește în mod natural armonizarea intereselor, evitarea situațiilor dificile și acordă tot suportul său de-a lungul execuției contractuale. Noi am avut o situație deosebit de dificilă acum câțiva ani, când eram pe punctul de a pierde o sumă cu 6 cifre din cauza unei dispute pe calitate, însă situația s-a schimbat prin implicarea lui Cezar, pentru că s-a ocupat direct de mitigare, urmărind toate aspectele implicate.

Am lucrat cu Cezar Gheorghe volume de circa 200-230.000 tone de mărfuri, iar toate contractele încheiate au acoperit foarte bine interesele Cooperativei Argeș BIO SUD. Aflat permanent în căutare de soluții, este o persoană foarte implicata, cu cunoștințe foarte solide în domeniu, care caută în fiecare etapă excelența și simplitatea în beneficiul Clientului. Anul acesta, Cezar a obținut pentru noi cele mai bune condiții, un preț foarte avantajos, precum și servicii de siloz pentru livrare mai târzie (ianuarie/februarie 2021).

Sunt extrem de mulțumit de serviciile de consultanță acordate de Cezar Gheorghe și doresc să continuăm și în viitor, extinzând colaborarea și pe alte paliere. Îl recomand ca un specialist desăvârșit iar Clubul are, astfel, asigurat un serviciu profesionist de consultanță în brokerajul de cereale.


KAVEH HAMID

NET FARMING, jud. IALOMIȚA
   

Colaborarea noastră cu Clubul Fermierilor Români a început când i-am încredințat lui Cezar Gheorghe portofoliul de servicii al celor două silozuri pe care le deține ferma noastră. Îl cunosc de mai mulți ani și, datorită modului său de lucru și a relațiilor conexe pe care le are, Cezar a reușit să pună bazele unor parteneriate foarte sănătoase și pe termen lung cu procesatorii și exportatorii în ceea ce privește serviciile de siloz. În acest an, ne-a acordat servicii de consultanță pentru valorificarea culturii de floarea soarelui HIGH OLEIC și am reușit să primim un bonus ridicat prin contract. 

Sunt mulțumim de serviciile de consultanță oferite de Club, pentru că beneficiile au început să fie evidente și cuantificabile. Apreciez faptul că Cezar Gherghe este consultantul cu care lucrează Clubul, pentru că este un specialist perseverent, realist, cinstit, plin de entuziasm și energie.


JABBAR MIRD SEYEDIN

AGRICOLA CORNĂȚELU, DÂMBOVIȚA

 

În această campanie am apelat la serviciile de consultanță oferite de Clubul Fermierilor Români pentru că îl cunosc pe Cezar Gheorghe, la care apreciez cel mai mult trei calități: un negociator excepțional, un partener foarte agil și un profesionist foarte bine informat, care acționează cu responsabilitate. Sunt foarte mulțumit de condițiile calitative, de preluare și de preț pe care Cezar le-a obținut pentru noi, pentru floarea soarelui normală și porumb. Vom continua colaborarea și în următoarele campanii pentru că m-am convins că un specialist care cunoaște piața, știe ce informații să analizeze, negociază foarte bine condițiile și tratează cu atenție toate aspectele contractuale (nu doar cele de preț). Recomand serviciile de consultanță oferite de Club tuturor fermierilor care doresc să obțină valorificarea recoltelor la un nivel superior (preț, condiții contractuale) și să aibă siguranța deciziilor pe care le adoptă.


ALEXANDRU STĂNESCU

AGROMEC BUCINIȘU SA, jud. OLT

 

Excelentă colaborarea cu Cezar Gheorghe de la Clubul Fermierilor Români, care a reușit să obțină prețuri cu 10 – 15% mai mari comparativ cu prețurile obținute de fermierii din zona noastră. De asemenea, faptul că toate discuțiile și negocierile le-a purtat doar Cezar Gheorghe cu potențialii clienți ne-a dat ocazia să ne concentrăm pe ceea ce știm să facem mai bine – agricultura. Sperăm ca această relație să fie de lungă durată și la fel de productivă ca până acum.