Avocat, Partner BONDOC&ASOCIAȚII

Simona PETRIȘOR

Simona Petrișor este Partner în cadrul Bondoc și Asociații SCA. Aceasta are peste 15 ani de experiență, în principal, în drept bancar și financiar, ajutoare de stat/fonduri europene, piețe de capital, asigurări, proiecte de investiții, achiziții publice și parteneriate public-privat și reorganizare insolvență, coordonând proiecte importante cu componenta de finanțare bancară sau alternativă.

Pe langă activitatea sa profesională ca avocat de consultanță în afaceri, Simona are activitate academică în acest domeniu, asigurând, pâna in 2017, seminariile de drept bancar și financiar în cadrul masterului specializat al Colegiului juridic franco-roman de studii europene, ce funcționează în interiorul Facultații de Drept a Universității Bucuresti.


Recunoaștere profesională

Simona se bucură de recunoașterea publicațiilor internaționale de specialitate, inclusiv Chambers și Legal 500, în mai multe arii de practică, începând cu dreptul bancar si financiar, piețe de capital, reorganizare și insolvență, acestea reflectând aprecierile clienților cu privire la expertiza Simonei. Conform acestora, Simona este inteligentă, diligentă și receptivă în domeniul Dreptului bancar și financiar (Chambers, 2020), dar și foarte implicată, organizată și eficientă în domeniul Pieței de capital (Legal 500, 2020).

Simona poate fi contactată la adresa de e-mail: [email protected].