Co-Founder Design Thinking Society

Tudor JURAVLEA

Tudor Juravlea este fondator al Design Thinking Society (designthinkingsociety.com) și un experience designer cunoscut în România.

Tudor are o experiență de 14 ani în User Experience Design și Digital Product Management în patru companii mari de servicii din Telecom, Banking și Energie.

De peste trei ani este co-fondator al Design Thinking Society – o companie de consultanță de management și facilitare. În ultimii 3 ani, alături de colegii lui din Design Thinking Society, Tudor a facilitat procese de design și inovație împreună cu echipe care construiesc produse și servicii noi in companii mari, cunoscute din România și din străinătate.

Este un pionier al profesării “human centered design” ca și UX designer și service designer.

Pasiunea pentru tehnologie si curiozitatea l-au impins mereu înspre ocazii de a a lucra cu tehnologii noi – a coordonat lansarea unora dintre primele smartphone-uri și tablete, apoi a lucrat ca UX la peste 19 aplicatii de mobil și web destul de folosite. A descoperit treptat că nu din tehnologie vine satisfacția lui, ci din felul în care produsele pe care le construiește ajută oameni în viața lor de zi cu zi. Este un pionier al profesării “human centered design” ca și UX designer și service designer.

Tudor a înțeles că tehnologia nu este un scop în sine – ea reprezintă adesea doar o soluție posibila pentru problemele complexe cu care se confruntă utilizatorul. A descoperit că îl incântă Design-ul de Experiență și Design-ul de Servicii – în care componenta tehnologică este doar o piesă din puzzle, dar experiența utilizatorului continuă pe mai multe planuri, într-un context mai larg decât aplicația de pe smartphone.

Tudor a construit experiențe digitale la companii formidabile și este mentor la Innovation Labs și la MVP Academy.

Este foarte activ în inițiative cu cauze sociale: Code for Romania, Global Service Jam și altele.