Manager programe si proiecte agricultura CFRO

Manager Politici și Programe pentru Agricultură

Bogdan CHIRIPUCI

Bogdan Chiripuci este Manager Politici și Programe pentru Agricultură în echipa Clubului Fermierilor Români de la începutul anului 2021.


Bogdan a lucrat peste 10 ani în cadrul celei mai cunoscute multinaționale românești din domeniul de telecomunicații, în domeniul vânzărilor B2B, unde s-a remarcat cu rezultate notabile. Această etapă a reprezentat fundamentul experienței profesionale în domeniul consultanței în management pe care a oferit-o mai multor companii din diferite domenii de activitate.


Un aspect important în cariera sa a fost dobândirea titlului de doctor în economie la începutul anului 2019, reușită care a stat la baza obținerii unui post de cadru didactic universitar în cadrul Academiei de Studii Economice.


Pasionat de diversitatea socială și economică a spațiului rural, Bogdan a reușit să publice două cărți și numeroase articole științifice în cadrul celor mai prestigioase jurnale economice la nivel mondial.


În acest moment, Bogdan se bucură de îmbinarea pasiunii de cercetare cu cea de a pune în practică programe și proiecte benefice fermierilor români, pe baza nevoilor identificate, urmărind astfel menținerea și dezvoltarea competitivității fermelor românești.