Managing Partner, Senior Trainer & Consultant

Cătălin STANCU

Manager executiv cu peste 15 ani experiență în conducerea echipelor, a dezvoltat și livrat programe de vânzări, negocieri, management strategic, managementul echipei de vânzări, managementul performanței.

Trainer acreditat ANC și NLP Practitionner certificat de International Association for Neuro-Linguistic Programming. Este consultant autorizat PERSOLOG și trainer certificat Points of You.

A absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale (ASE-1998), iar în 2017 a absolvit programul EMBA-Asebuss-Kennesaw University Atlanta.

În multe situații, Cătălin a trebuit să redeseneze structuri întregi ale departamentelor comerciale, să rescrie procese de vânzări, să reconstruiască sau să dea noi valențe echipelor de vânzări pe care le-a coordonat.

Este un dezvoltator de structuri de echipe de vânzări care livrează în cel mai scurt timp rezultate.


SFERA BUSINESS

Training. Mentoring. Coaching. Dezvoltare profesională.

Companie de training și consultanță axată pe oferirea de soluții practice, de impact, în vânzări și management, care combină experiența relevantă în business a consultanților cu conceptele academice și instrumente de măsurare, în cel mai interactiv mod cu putință.

12.000+ participanți la training-uri | 1.200+ zile de training și consultanță

170+ clienți din 8 industrii | 50+ programe de training diferite

www.sferabusiness.ro