Secretar Executiv Regiunea Moldova Centru

Alin Luculeasa

Alin Luculeasa este un tânăr fermier din zona Moldovei, județul Vaslui, care gestionează împreună cu familia o fermă performantă din zonă – EVEL-H COMPANY Costești. În cadrul fermei, se ocupă de managementul operațional al activității agricole, dar și de optimizarea activității prin implementarea noilor tehnologii.

Adept al conceptului de Agricultura 4.0, Alin este absolvent al USAMV București, Facultatea Management și Dezvoltare Rurală, și urmează în prezent programul „Tineri Lideri pentru Agricultură”, seria 2021-2022, unde își consolidează abilitățile de leadership în agricultură.

Din anul 2022, Alin ocupă funcția de Secretar Regional al Clubului Fermierilor Români pentru regiunea Moldova Centru. În această calitate, el este reprezentatul Clubului în teritoriu, cu rolul de a identifica problemele fermierilor din zonă și de a le transmite către unitatea centrală, dar și de a sprijini implementarea proiectelor Clubului în regiunea Moldova Centru, în scopul creșterii competitivității afacerilor agricole.