Coordonator Comunitate

Coordonator Program Comunitate &

Secretariate Executive Regionale

Samira MASKAN

Samira Maskan a absolvit Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității București, cu master în Afaceri Internaționale și Diplomație, iar în prezent urmează cursuri de Securitate Internațională în cadrul Universității Harvard.

Este absolventă a primei serii a programului ”Tineri Lideri pentru Agricultură” și face parte din echipa executivă a Clubului din 2019, când a venit ca voluntar. În prezent, este Coordonator Program Comunitate & Secretariate Executive Regionale.

Își dorește să urmeze o carieră în diplomație, fapt pentru care a urmat 3 stagii de practică la Bruxelles în ultimii ani: la Reprezentanța României de pe lângă Uniunea Europeană, secția Agri (2019), la European Landowners’ Organization (2020) și la DG Agri în cadrul Comisiei Europene (2021), unde s-a specializat pe Politica Agricolă Comună, Horizon2020, pe strategii precum Green Deal și Farm 2 Fork, precum și pe monitorizarea inițiativelor legislative din domeniul agriculturii.

Are cursuri de pregătire în următoarele domenii: public speaking, diplomație și protocol, leadership, administrarea afacerilor, managementul vânzărilor și tehnici de negociere, fundamente de marketing, managementul timpului, simulare de business.